2023-05-14 18:10, Stockholm-lag Herrar fotboll

Inför denna match fick våra spelande tränare uppgiften att själva vara coacher, en spelande och en på linjen

Detta var ett vinnande koncept visade det sig

På en naturgräsplan som var tungsprungen och vår dåliga erfarenhet av just naturgräs

Kort om matchen, en riktig kämparinsats från våran sida , där alla tog jobbet och hjälpte varandra

Vi hamnar i underläge efter en dryg halvtimme när Boo tar ledningen

Vi krigar på i andra och Hilding spelande Coach kvitterar tre minuter in i andra halvlek , vi ägde mkt boll men med få avbytare är det tungt , i 64de minut ger Fredde Hjort oss ledningen efter ett mkt vackert avslut 1-0 har blivit 1-2 , bara 25 min kvar....

Vi krigar o sliter o kämpar för varandra och lyckas spela av matchen och gå segrande ur en mkt tung o jobbig match

Det man tar med sig är den kämpar glöd och slit vi gör för varandra, underbart vara en del av detta gäng