Referat: Sörskogens IF - Bro IK
Höstpremiär
2023-08-21 08:40, Stockholm-lag Herrar fotboll

Sörskogens BP bjuder denna dag på ett perfekt fotbollsväder, först lite regn under uppvärmningen sen tittar solen fram lagom till match start

Snacket innan som vanligt bra och fokusen finns , vi möter ett lag vi aldrig tidigare mött och vet väldigt lite om men vi har fokus på att spela vårt spel och kriga i 90 minuter

Domaren blåser igång matchen och vi tar tag i taktpinnen direkt, provar dom direkt

Vi äger mkt boll från början och det ger resultat efter 12 min då Stoffe sätter 1-0 , Stoffe som ser extremt het ut denna dag, då det är hans gamla klubb vi möter, och två minuter senare kommer även ett gult kort på Stoffe, inget att orda om men domaren visar kortet

Vi trummar på och det ger mer utdelning i 35e minuten då Hampus ökar vår ledning efter en snygg assist från Tor, dryga fem minuter senare är det Tors tur att sätta bollen i nät och på övertid i första halvlek bombar Hampus in 4-0

Vad säger man i paus då?

Jo , vi fortsätter med det vi gör och ska bli ännu mer noggranna bakåt , och vi skall orka i 45 min till, vi vet hur svårt det kan vara att ha ledning i paus och sen gå ut o inte vara påkopplade

Domaren blåser igång andra och Bro har inte gett upp , i 56e minut reducerar dom och visar att dom inte gett upp

Matchen rullar på och det finns chanser för båda lag , tröttheten börjar sätta in och tempot blir lägre

I 81a minut utökar Tor till 5-1 och man vågar väl börja pusta ut men det blir Bro som avslutar målgörandet i sista minut och putsar resultatet till 5-2

Överlag en mkt bra match från oss, alla krigar och mkt stämmer i spelet

Alla spelare hos oss gör en fantastisk match med slit och fokus hela vägen, kriget för varandra är underbart att se

Åter till Stoffe, som gör sin absolut bästa match i vår tröja , han var överallt  tajmade allt rätt gjorde mål , kul att se att på en halv säsong komma in gruppen så bra som han gjort