2023-09-21 14:04, Stockholm-lag Herrar fotboll

Denna Onsdagskväll kommer Gömmaren på besök , det e dags för derby

Vädret kan vi inte klaga på och stämningen är god i båda trupper

Bra snack innan uppvärmning , vi måste bara fortsätta slita och kämpa för varandra som tidigare , få igång vårt spel

domaren blåser igång första halvlek , derby vibbarna finns där och det blir ett böljande spel i stort sett hela första halvlek, men i 38e minuten slår Dacke till och vi tar ledningen med 1-0  rättvist då vi faktiskt haft mer boll och tuggat oss in i matchen , då vi fått kämpa med att vinna boll  på mittfältet och kunna sätta press

Snacket i paus , ligga lite tätare vara hungrigare på varje boll

Andra halvlek börjar och det ser mkt bättre ut, vi lägger pressen högre och stör dem mer vilket gör att vi börjar vinna mer o mer boll

Men i 71a kommer kvitteringen 1-1 och  vi få försätta nöta

det blir en ganska snabb replik, för i 74e minut får vi straff efter en nerdragning , Zacke går fram till 11 meters punkten o trycker in bollen distinkt, 2-1

Kampen fortsätter och tröttheten tar över mer o mer, Gömmaren sätter press på oss men vi  har som vanligt ett bra försvar och vi avvärjer

I sista minut får vi kvällens andra straff efter nästa nerdragning och varför ändra ett vinnande koncept , Zacke kliver fram igen o bombar in 3-1

Åter igen en match där vi inte riktigt kommer upp i den nivå vi kan spela men slitet och uppoffringarna till sina medspelare gör att vi går vinnande ur bataljen