Referat: Skogås-Trångsunds FF - Sörskogens IF
2023-10-09 14:24, Stockholm-lag Herrar fotboll

Då var det dags för seriens sista match, borta mot Skogås

Kallt och blåsigt på Stora mossen denna kväll, och en match som egentligen inte betyder något, tabellen är klar för våran del, vi kan endast komma trea oavsett resultat men det e klart vi vill avsluta snyggt

Avslappnad uppvärmning  i brist på plats

Domaren blåser igång och vi kommer helt fel in i matchen och får kriga som aldrig förr och får ingen utdelning nånstans

Skogås tar ledningen i 7e minut och vi omstrukturerar lite på plan och börjar hitta tillbaka något till vårt spel men vi har det enormt tuff , i 29e minut ökar Skogås till 2-0  och det blir 3-0 i 33e på straff

Snacket i paus , det behöver vi inte ta här men det gjorde susen , vi kommer ut med mer jävlar anamma i andra och krigar på

Matchen rullar på med chanser åt båda håll och tillslut får vi hål på dem  i 85e reducerar vi till 3-1 och har faktiskt chans på ytterligare reducering men matchen slutar 3-1 mot  ett väldigt duktigt Skogås

Det var snarare Skogås som var väldigt duktiga än att vi spelade dåligt , kul få möta sånt bra motstånd i sista matchen