- P15 Fotboll
Dags för inomhusträningar!
2021-11-14 23:39

Fr.o.m Lördag 20/11 kliver vi inomhus för fortsatt träning med killarna.
Vi har blivit tilldelade plats i Kästaskolans gymnastiksal mellan 9-11 på Lördagar.
Då barngruppen är så pass stor (37st barn!) och gymnastiksalen begränsad till ytan så kommer vi att dela upp gruppen 2st gäng under vintersäsongen.
Mao kommer ena gruppen träna som vi är vana vid mellan 9-10 medan andra gruppen skarvar vidare och tränar mellan 10-11.
Inomhusskor (skor som inte har svart undersula) samt benskydd är obligatoriskt!

Ombytt och klar senast 5 minuter innan träningen kommer att gälla då vi upplever att många barn kommer vid träningsstart eller någon minut efter träningsstart vilket stör tränarnas och kompisarnas fokus och således reducerar den effektiva tiden för träning.
Var vänlig och respektera detta!

Kallelse har gått ut till nästa träning och vi har delat gruppen utan hänsyn mer än till de som är med och tränar barnen som fått välja vilket pass som funkar bäst för dem för att säkerställa att vi har rätt antal tränare på varje pass.
Skulle den tilldelade tiden inte passa eller man önskar byta så måste man mejla till Stefan (stefan.norgren@stenarecycling.se) för att han ska se över om byte av träningstid är möjlig.

Vi kommer träna de närmaste 5 helgerna med avslut för juluppehåll den 18/12, inte bestämt ännu när vi kör igång igen efter helgerna men vi återkommer med info när mer sådan finns att delge.

Nu kör vi igen!2022-01-19 18:40
Juluppehåll.2020-12-06 21:28