Välkommen till Sörskogens IFs hemsida för Innebandy Herrar A-lag.

Säsongen avslutas - siktet inställes på nästa
2020-12-15 17:22
Svenska Innebandyförbundets styrelse har tagit beslutet att avsluta säsongen för Allsvenskan dam och division 1 herr. Samtliga distriktsförbund (SDF) har samtidigt beslutat att avsluta distriktsserierna för seniorer.

Förutsättningarna för fortsatt tävlingsspel har avsevärt påverkats. Av omsorg om att den idrottsliga verksamheten kan bedrivas på ett ändamålsenligt och nödvändigt effektivt sätt har Svenska Innebandyförbundet beslutat att avsluta seriespelet för säsongen 2020/21 i alla seniorserier, förutom de som tidigare har bedömts vara yrkesmässiga.

Serierna avslutas för säsongen. Ingen upp- och nedflyttning från de serierna sker inför kommande säsong. Samtliga föreningar behåller sin serietillhörighet.
Alla träningar inställda till och med 31/12
2020-11-26 16:03
Pga rådande situation har skärpta restriktioner från förbunden och FHM gjort alla alla inomhusträningar för innebandyn födda 2004 eller tidigare ställts in tom 31/12

Matcher från omgång 7 och tom 31/12 är uppskjutna.

Alla inställda matcher ska spelas under VT21 som det ser ut just nu men det kan snabbt ändras.