- P06 Fotboll
Sörskogens IF, U16 (P 2006)
Skadevi Cup 2019

Provspel. Vill du spela i Söris P06?
Vi välkomnar intresserade spelare med ambition och brinnande fotbollsintresse att höra av sig för provspel. Det finns plats i truppen inför säsongen 2022. Är du intresserad, maila soif.p06@gmail.com eller kontakta lagledare eller någon av tränarna.

Lag som är intresserade av träningsmatcher använder samma kontaktuppgifter.

• P2006-kval till P17
  • Lag i S:t Eriks-cupen div2 (serie P2006-2C)

Under 2022 kommer vi att delta med lag i ”P2006-kval till P17”  samt ha ett lag i Sanktans seriespel div 2.

Med vår fina förening i ryggen och bra träningsförutsättningar har vi verkligen bra förutsättningar för en fortsatt utvecklande verksamhet här i Sörskogen med något så unikt i Stockholmsområdet som bra träningstider och planytor - dessutom i en fin trygg miljö.

Höjdpunkter under året utöver seriespelet

• Träningsläger i mars
  • Nils Liedholm cup, 1 lag
  • Traditionsenliga Katrineholm Cup, 2 lag

VEO. Vi filmar och analyserar alla matcher (och positionsspecifikt för individer) med lagets egna VEO-kamera men kommer dessutom kunna nyttja föreningens kommande VEO2 som även innefattar livestreaming av matcher.

Fysträning (fotbollsanpassad) bedriver vi i samarbete med Träningsverkstan med vilka Sörskogens IF har ett väl etablerat samarbete.

Vi deltog med 2 lag i futsalserien under nov 21-feb 22.

Vi samarbetar med A-laget till vilket vi veckovis har spelare från vår trupp med i både träning och matchspel.

Hitta info snabbt, länkar:

Länk till info om Matchtröjor 2022.
Länk till info om Träningstider

Texten senast uppdaterad 2022-04-01
Aktuella träningstider
2022-03-25 11:40

från och med 28/3 (vecka 13) tränar vi på hemmaplan igen (Sörskogens BP)

Tiderna avser endast plantid.
Övrig tid för samling, uppvärmning och eventuell fys finns i din kallelse.
Räkna alltid med ca. 10 minuter efter träningstid för insamling av material, gruppsamling och nedjogg.

• Måndagar, 19:15-20:30, 1/1-plan.

• Tisdagar, A-lag 19:15-20:30, ev. antal och vilka bestäms vecka för vecka i samråd med a-lagets tränare/ledare.

• Onsdagar, 18:30-20:00, 1/1-plan

• Torsdagar, 19:15-20:30, 1/1-plan
    samt målvaktsträning på torsdagar fr.o.m. vecka 16.

Vi försöker alltid spela så mycket fotboll som möjligt under så bra förutsättningar som möjligt, därför sker en del förändringar i träningschemat vartefter möjligheter uppstår.
Kontrollera alltid kalender och kallelser (och whatsapp).

Matchtröjor 2022
2022-02-08 14:07
  • Många turer men nu har det framkommit att nuvarande modell trots allt kommer att finnas att få tag på en vända till. Då det är mer praktiskt (och att nuvarande tröja faktiskt är snyggare än ersättaren) så fortsätter vi med modellen.
  • Det kommer att göras en gruppbeställning till de som anmält att de behöver ny tröja via länken som skickats ut via mail. Det nummer och efternamn som anges där är vad som kommer att tryckas på tröjan.
  • Priset per tröja är 380kr per matchtröja inklusive tryck
  • Beloppet swishas till Linda som tar hand om beställningen mot Bareko.
  • Har du inte fyllt i listan så räknar vi med att du har matchtröjor och att de passar över säsongen 2022. Ska man komplettera i efterhand så kommer tröjan att vara ca 20% dyrare (det går heller inte att garantera att de finns kvar).
2021-12-22 13:11

Vinnare "Spelarnas val": #4 Julian mot BP