- F10 Fotboll
Ambition och bredd- Välkommen till F10!

2020-11-24 21:59

Vi är ett stort och skönt gäng från 8 olika skolor i Huddinge som tränar 2-3 gånger i veckan på Sörskogens BP. Utöver det har vi löp- och målvaktsträning, teknikträning med Goeras Football Education och fysträning hos Träningsverkstan STHLM, spelar träningsmatcher och matchcamper, åker på träningsläger och cuper samt har många olika lagaktiviteter.
Vi spelar i fem olika serier i St Erikscupen och under vintersäsong kör vi utomhus så länge vädret tillåter men även inomhusträning och seriespel i futsal.
Alla våra tränare har genomfört SvFF:s tränarutbildning.

Hos oss är alla välkomna, så om du är nyfiken på laget, på fotboll och vill träffa nya kompisar och ha roligt så hör av dig så ordnar vi så att du får komma och provträna med oss!
#sörisforlife

Tack till våra sponsorer Certezza samt Affärslogik