- A-lag Herrar Fotboll
Vi kommer att spela i div 6 under säsongen 2023/2024. Målsättningen är att fortsätta klättra i seriesystemet. Laget består av en bra mix av unga och äldre spelare. Ett par av dem har spelat på hög nivå tidigare. Vi är intresserade av att förstärka laget ytterligare med ett par spelare. Vi ser gärna att man har en bra speluppfattning och erfarenhet av att ha spelat på en högre nivå.

Under vintersäsongen (feb - mars) kommer vi att träna 2-3 gånger i veckan samt spela träningsmatcher.
Under tävlingssäsongen (april - juni, aug - okt) tränar vi två gånger i veckan.

På Instagram hittar ni oss under namnet: "Sorskogens_IF_Fotboll_A_lag", där lägger vi upp både bilder och filmklipp från träningar och matcher.

Provspel - Kontakta Joakim Persson på 070-312 66 00.

Välkommen Martin Danka
2022-05-13 07:47

Martin ansluter till A-laget som mittfältare och hans främsta egenskaper är speluppfattningen och den positiva inställningen. Han har haft ett uppehåll från fotbollen och har spelat i olika klubbsr runt om i Stockholm. Han spelade senast med Gömmaren.

Välkommen Pa Mass Secka
2022-05-13 07:41

Pa Mass ansluter till A-laget som anfallare och är duktig i både targetspelet som att löpa på djupet. Han kommer senast från Tumba.

Välkommen Tofte Eklöv
2022-05-13 07:31

Tofte ansluter till A-laget som ytterback och kommer att tillföra laget löpstyrka och en enorm vilja att aldrig ge upp. Han kommer senast från Tumba juniorlag.

Fotbollsektion, 06/04 16:47
Fotbollsektion, 19/02 08:18