Välkommen till Sörskogens IF Fotboll P14
Välkommen till Sörskogens IF Fotboll P14. Vi är en stor gäng glada killar som gillar att ha roligt när vi spelar fotboll tillsammans.

Utomhussäsong börjar 11/4
2021-03-28 10:30

Lite information kring utomhusträning:

- idag söndag den 28/3 blir sista inomhusträningen.

- utomhussäsongen börjar söndag 11/4. Vi kommer att träna söndagar 09.45-11.00 på Sörskogens IP. Samma tid för alla.

- lilla planen på Sörskogen IP är också bokad för P14 fredagar 17-18 och de som vill är välkomna för spontanfotboll. Vi garanterar inte att det finns en ledare på plats.

Utomhus är det fortfarande viktig att föräldrar stannar utanför planen.

Välkomna!

Ny gruppindelning
2021-02-09 20:44
Första gruppindelningen gjorde att vi hade alldeles för stor skillnad i antal deltagare vid varje träning. För att det ska bli bättre träning för alla behöver vi göra om gruppindelningen. Båda grupper tränar söndagar i Balingsnässkolan. Nya grupper blir enligt följande:
  • Grupp 1: barn i Balingsnässkolan FA + barn från andra skolor förutom Hörningsnäs. Träning kl.16-17
  • Grupp 2: barn i Balingsnässkolan FB + barn i Hörningnsnäs. Träning kl.17-18
Kallelser kommer att gå till alla för båda grupper. Tacka ja till den som är relevant för ditt barn om ni kommer och tacka nej till den andra.
Nya träningstider inomhus
2021-01-24 16:40
Från och med nu på måndag den 25 januari kommer Huddinge kommun att öppna upp gymnastik- och sporthallar för utövare födda 2005 eller senare. Detta innebär att vi kan börja träna inomhus igen.

För att undvika trängsel och minska risken för smittspridning, har vi delat truppen i två grupper med följande träningstider:

- GRUPP 1, barn som går i Balingsnässkolan, tränar söndagar kl.16-17 i Balingsnässkolans gymnastiksal.
- GRUPP 2, barn som går i andra skolor, tränar söndagar kl.17-18 i Balingsnässkolans gymnastiksal.

Båda grupper kommer igång söndag den 31:a Januari. Det blir ingen kallelse vid första tillfällen. Fyll gärna i länken som har skickats för att samla info om skolorna.

För att kunna fortsätta träna inomhus behöver vi hjälpas åt att undvika smittspridning. Några regler att komma ihåg:
  • stanna hemma om man har minsta sjukdomssymptom
  • inga föräldrar får vara kvar i hallen under träningen.
  • byt om hemma
  • undvik trängsel och håll avstånd
Välkomna till en ny termin!
Fotbollsektion, 06/04 16:47
Fotbollsektion, 19/02 08:18