* Bli medlem *
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sörskogens IF Fotbollsektion
Här hittar du information från fotbollsektion till i första hand våra ledare och medlemmar men även andra intresserade.

I dagsläget har vi 19 fotbollslag i olika åldersgrupper, från 5 år upp till seniorer, både pojkar och flickor och över 100 ledare till våra lag.

Fotbollsskola för 5-åringar startas upp varje vår på initiativ av fotbollssektion och informeras om på vår hemsida och i sociala medier. Mer information om vad det innebär att spela fotboll i Sörskogens IF finns under menyn Spelare & Förälder.
Helgens matcher ställs in/skjuts upp
2021-04-06 16:47

Stockholms Fotbollförbund har idag gått ut med att man ställer in/skjuter upp kommande helgs matcher. 

 

Vi har tidigare informerat om att matcher ställs in eller skjuts upp med fem dagars varsel. Tyvärr är vi nu där för första gången. Under dagen (tisdag) ställer vi in eller skjuter upp samtliga matcher som skulle spelats kommande helg (9-11 april).

Rent praktiskt kommer vi jobba så att vi på måndag eftermiddag eller tisdag morgon ställer i de matcher som skulle spelats fre-sön samma vecka.

På torsdag eftermiddag ställer vi in de matcher som skulle spelats mån-tor veckan efter.

Den dag då FHM släpper restriktionen och matcher åter är tillåtna kommer vi så snabbt som möjligt att informera om vilket exakt datum serierna drar igång.

Vi hoppas alla att den dagen kommer så fort som möjligt

 

https://www.stff.se/nyheter/2021/april/helgens-matcher-skjuts-upp/

Nya övningar i SVFF:s övningsbank
2021-02-19 08:18
SvFF har tagit fram övningar och träningspass baserade på de nationella spelformerna och spelarutbildningsplanen. Syftet är att förenkla tränarnas vardag och ge inspiration och goda exempel på hur träningen kan bedrivas för att hjälpa lagets och spelarnas utveckling. 

Träningspassen vänder sig till tränare på alla nivåer. Träningspassen ska ses som goda exempel och utifrån det kan ni bygga vidare genom att skapa egna övningar eller anpassa övningarna efter era förutsättningar.

Genom att registrera dig på fotbollssportalen https://utbildning.sisuidrottsbocker.se/fotboll/tranare/ kommer du åt exempelträningarna utan kostnad och kan även skapa egna övningar och träningspass.
Nyheter från våra lag
P13 Fotboll, 26/06 17:57 
F11 Fotboll, 22/06 08:46 
F09 Fotboll, 12/06 20:09 
P13 Fotboll, 05/06 20:36 
F09 Fotboll, 05/06 20:29 
F09 Fotboll, 05/06 20:11 
Nyheter från föreningen
 
Bli medlem
Följ oss på sociala medier
Våra sponsorer