Välkommen till Sörskogens IF

Ojdå, här skulle en blid visas

"Så många som möjligt, så länge som möjligt"
Sörskogens IF är en ideell förening i Huddinge med två sektioner - fotboll och innebandy.

Vår idrottsverksamhet bygger på ledorden gemenskap, lärande, ansvar, fair play och positiv attityd. Alla Sörskogens IF:s spelare ska kunna känna trygghet, gemenskap, glädje och delaktighet i sitt idrottande hos oss oavsett bakgrund, förmåga, kunskaps- och ambitionsnivå. Alla våra spelare ska ha möjligheten att upptäcka glädjen i att träna och utvecklas i sin idrott!
Förtydligande matchspel fotbollen
2021-05-04 11:49

Den 28 april 2021 möjliggjorde Folkhälsomyndigheten att föreningar med lagidrotter får anordna en match eller tävlingsdag per lag och vecka utomhus för barn och unga födda 2002 eller senare.

Matcher och tävlingar ska genomföras lokalt, eller med ett begränsat resande. S:t Eriks-Cupen är en tävling som arrangeras lokalt i Stockholm för barn och ungdomar födda 2002 och senare. Därmed kan S:t Eriks-Cupen dra i gång från och med vecka 18.

STFF har skickat ut ett förtydligande efter det (för mer detaljer - se https://www.stff.se/nyheter/2021/april/fortydligande-om-matchspel/):

"OBSERVERA att det är max en match i veckan per anmält LAG. Om laget deltar i S:t Eriks-Cupen - så är matchkvoten per vecka fylld. Man ska INTE utöver seriematchen anordna träningsmatcher eller dylikt. Vi uppmanar alla att försöka fördela matcherna så jämnt som möjligt mellan spelarna.

Målet är att varje spelare ska få en, och bara en, match i veckan, men att enstaka spelare kan dubblera om alternativet är W.O.

Beslut om kvalserierna för P2003, P2005 och P2006 kommer att spelas med en eller två serier tas den 30 april.

För de lag som spelar i serier som inte får starta, till exempel F17 SM eller någon av de nationella pojkserierna, går det bra att spela en träningsmatch i veckan. Tänk på att matcher ska spelas lokalt, det vill säga inom vårt distrikt."

Besök av tillslagsexperten Eija Feodoroff
2021-04-22 18:41

I veckan har tillslagsexperten Eija Feodoroff från tillslag.se haft utbildning för vårt P07/08/09-, P06- samt herr- och damlag.

Det har varit mycket uppskattat och detta är en del i Sörskogens IF satsning på utbildningar för både spelare och tränare i föreningen.

Sommarlovscamp och fotbollsskola 2021
2021-04-08 20:23

Sörskogens IF arrangerar i år en sommarlovscamp och fotbollsskola tillsammans med en ny partner, Supercoach. Ta chansen att få spela extra mycket fotboll under tre dagar i augusti. Datum för årets sommarlovscamp och fotbollsskola är den 11-13 augusti på Sörskogens BP. Barn födda 2008-2013 är välkomna att anmla sig.

För mer info och anmälan samt betalning:

Välkomna!