Så många som möjligt så länge som möjligt
Välkommen till Sörskogens IF

Ojdå, här skulle en blid visas

"Så många som möjligt, så länge som möjligt"
Sörskogens IF är en ideell förening i Huddinge med två sektioner - fotboll och innebandy.

Vår idrottsverksamhet bygger på ledorden gemenskap, lärande, ansvar, fair play och positiv attityd. Alla Sörskogens IF:s spelare ska kunna känna trygghet, gemenskap, glädje och delaktighet i sitt idrottande hos oss oavsett bakgrund, förmåga, kunskaps- och ambitionsnivå. Alla våra spelare ska ha möjligheten att upptäcka glädjen i att träna och utvecklas i sin idrott!
Nu kör vi öppen innebandyträning för tjejer igen!
2022-05-11 09:01

Från och med fredag den 13 maj är det dags igen - tjejinnebandy på Sörskogens BP kl 16-17. Emelie och Maja är på plats och spelar med tjejer 6-12 år som är nyfikna på att testa innebandy.

Klubbor finns att låna och man behöver inte vara medlem eller anmäla sig i förväg, bara dyka upp! Caféet är öppet som vanligt med försäljning av mellis, glass och annat gott!

Välkommen!

2022-05-03 19:46
Sörskogens IF söker ny sponsor

Våra matchtröjor väntar på en ny huvudsponsor!

Har du ett företag som vill stötta barn- och ungdomsidrotten i Huddinge? Som tycker att det är viktigt att alla barn & unga ska få idrotta - oavsett ålder, bakgrund, nivå, förmåga eller ambition.

Vi är föreningen som erbjuder barn möjligheten att spela fotboll & innebandy så långt upp i åldrarna som möjligt - för att idrott är roligt, utvecklande och hälsofrämjande.

I Sörskogens IF växer spelarna (som svampar!) tack vare vår filosofi och värdegrund. Gemenskap, glädje och utveckling är helt enkelt viktigare än individuella bedömningar och resultat.

Delar du våra värderingar? Då vill vi dela matchtröja med ditt företag!

Hör av dig till styrelsen@sorskogensif.se så berättar vi mer.

Ny styrelse i Sörskogens IF!
2022-04-12 11:04
Från vänster: Jenny Odeberg, Sara Herrlander, Helena Kolvik, Michael Nyberg, Per Widell, Katja Sener och Magdalena Källström (sittande).

Nu är de äntligen på plats! Vi välkomnar en helt ny styrelse till Sörskogens If.

Förra året meddelade majoriteten av den tidigare styrelsen, inklusive ordförande Pontus Ireteg, att de planerade att lämna sina uppdrag efter många aktiva år i föreningen.

Under årsmötet 2021 fick föreningen tyvärr inga förslag på namn till valberedningen och "jakten" fortsatte hela året utan framgång. Därför valde de i början på detta år att skicka ut ett mejl till alla föreningens medlemmar med tydlig information om allvaret och situationen inför kommande årsmöte (mars 2022) där det saknades 5 av 6 ledamöter, samt en valberedning. Detta gav respons och vi kan nu med stor glädje presentera en helt ny styrelse som förhoppningsvis kan bidra med många nya idéer, erfarenheter och kunskaper!

Vill du komma i kontakt med styrelsen? mejla: styrelsen@sorskogensif.se

P.S

Ordförandeposten är fortfarande vakant...