Så många som möjligt så länge som möjligt
Välkommen till Sörskogens IF

Ojdå, här skulle en blid visas

"Så många som möjligt, så länge som möjligt"
Sörskogens IF är en ideell förening i Huddinge med två sektioner - fotboll och innebandy.

Vår idrottsverksamhet bygger på ledorden gemenskap, lärande, ansvar, fair play och positiv attityd. Alla Sörskogens IF:s spelare ska kunna känna trygghet, gemenskap, glädje och delaktighet i sitt idrottande hos oss oavsett bakgrund, förmåga, kunskaps- och ambitionsnivå. Alla våra spelare ska ha möjligheten att upptäcka glädjen i att träna och utvecklas i sin idrott!
Påminnelse om anmälan till Summer Camp!
2022-08-01 18:29

Kom ihåg att göra anmälan till årets Summer Camp senast tisdag 2 augusti!

Action Camp – en rivstart på fotbollsträningen efter sommaruppehållet!

Sörskogens IP | 9 – 12 augusti 2022 för spelare födda 2009-2014

Målvaktscamp – den anfallande målvakten

Sörskogens IP | 9 – 10 augusti 2022 för målvakter födda 2008-2013

Gratis träning för föräldrar och ledare på Träningsverkstan!
2022-07-05 21:10
Träningsverkstan samarbetar med ett flertal personliga tränare som har gedigen utbildning, erfarenhet och olika kompetenser.

Vi har glädjen att i samarbete med Träningsverkstan erbjuda alla föräldrar och ledare i Sörskogens IF kostnadsfri träning i sommar.

Är du nyfiken på vad populära Träningsverkstan i Huddinge har att erbjuda? Nu behöver du inte undra längre, du kan testa själv - hela sommaren!

Träna i gymmet eller prova deras gruppklasser - morgon, lunch och kväll under hela sommaren. Träningen är influerad av hur de tränar idrottare, men naturligtvis anpassad för motionärer. Alla är välkomna, både nybörjare och du som har mer erfarenhet.

Anmälan dig till:

Info@traningsverkstan.nu

Ange namn, telefonnummer, adress samt lagtillhörighet (Ex. föreningsnamn + F-10)

*Den kostnadsfria träningsperioden gäller mellan 6 juni – 21 augusti 2022, och kan aktiveras när som helst under dessa datum. Erbjudandet gäller alla föräldrar som har barn i föreningen och som inte är tidigare registrerade i Träningsverkstans databas efter 12 mars 2022.

Läs mer om gruppträningsklasser och öppettider på www.traningsverkstan.nu

Varmt välkommen!

Nu kör vi öppen innebandyträning för tjejer igen!
2022-05-11 09:01

Från och med fredag den 13 maj är det dags igen - tjejinnebandy på Sörskogens BP kl 16-17. Emelie och Maja är på plats och spelar med tjejer 6-12 år som är nyfikna på att testa innebandy.

Klubbor finns att låna och man behöver inte vara medlem eller anmäla sig i förväg, bara dyka upp! Caféet är öppet som vanligt med försäljning av mellis, glass och annat gott!

Välkommen!