Så många som möjligt så länge som möjligt
Bli medlem i Sörskogens IF
Välkommen till Sörskogens IF

Ojdå, här skulle en blid visas

"Så många som möjligt, så länge som möjligt"
Sörskogens IF är en ideell förening i Huddinge med två sektioner - fotboll och innebandy.

Vår idrottsverksamhet bygger på ledorden gemenskap, lärande, ansvar, fair play och positiv attityd. Alla Sörskogens IF:s spelare ska kunna känna trygghet, gemenskap, glädje och delaktighet i sitt idrottande hos oss oavsett bakgrund, förmåga, kunskaps- och ambitionsnivå. Alla våra spelare ska ha möjligheten att upptäcka glädjen i att träna och utvecklas i sin idrott!
God Jul & Gott Nytt År!
2021-12-23 12:29
God Jul & Gott Nytt År!

Vi vill passa på att från Sörskogens IF önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Innebandyskola pojkar födda 2015
2021-11-08 20:32

Nu öppnar Sörskogens IF upp anmälan till Innebandyskola för pojkar födda 2015.

Vi kommer att träna lördagar kl 12.30-13.30 i Vistaskolan och första träningen/uppstarten är på lördag den 20 november.

Nedan hittar du länk till intresseanmälan för innebandyskolan.

Ta med innebandyklubba, innebandyglasögon, inomhusskor och vattenflaska.
Det finns några låneklubbor samt glasögon att låna ifall man behöver i början.

Då Sörskogens IF är en ideell förningen behöver vi hjälp av er föräldrar som ledare för laget. Du behöver inte ha tidigare innebandykunskaper och föreningen står för adekvat utbildning.

Vid frågor mejla oss på innebandy@sorskogensif.se

Välkomna!

//Innebandysektionen

Tillslag.se - clinic på Sörskogens IP 4-5 november
2021-10-19 07:44

Tillslags-clinic med Eija Feodoroff

Clinic med fokus på olika tekniker för passning och skott
Åldersklass 2003-2011

Gruppträning 2 timmar per dag, totalt 4 timmar praktik. Som spelare anmäler man sig antingen till en förmiddagsgrupp eller eftermiddagsgrupp.
Övning sker individuellt utan relation till övriga deltagares kunskapsnivåer med fokus på både passning och skott.

Läs mer på tillslag.se - https://www.tillslag.se/sorskogen-4-5-11/