Så många som möjligt så länge som möjligt
Välkommen till Sörskogens IF

Ojdå, här skulle en blid visas

"Så många som möjligt, så länge som möjligt"
Sörskogens IF är en ideell förening i Huddinge med två sektioner - fotboll och innebandy.

Vår idrottsverksamhet bygger på ledorden gemenskap, lärande, ansvar, fair play och positiv attityd. Alla Sörskogens IF:s spelare ska kunna känna trygghet, gemenskap, glädje och delaktighet i sitt idrottande hos oss oavsett bakgrund, förmåga, kunskaps- och ambitionsnivå. Alla våra spelare ska ha möjligheten att upptäcka glädjen i att träna och utvecklas i sin idrott!
Fotbollskola för barn födda 2018
2023-01-29 14:40

Nu öppnar Sörskogens IF upp anmälan till fotbollsskola för flickor och pojkar födda 2018.

Föranmäl gärna ditt barn till fotbollsskolan här

I formuläret har du även har möjlighet att klicka i om du kan bidra som ledare eller med annat i laget.

Vi är en ideell förening och en förutsättning för att vi ska kunna starta fotbollsskola är att det finns föräldrar i grupperna som vill engagera sig som ledare, administratör eller bidra på annat sätt.

Du behöver inte ha fotbollskunskap för att bidra och för den som önskar erbjuder vi utbildning.

Välkommen till uppstartsmöte för föräldrar tisdag den 28 mars kl.18.00 i cafeterian på Sörskogens BP.

Vi planerar för att starta fotbollsskolan med första träningstillfälle lördagen den 15 april på Sörskogens BP.

Vid frågor går det bra att kontakta kansli@sorskogensif.se

Varmt välkomna!

Innebandysektion
Intresseanmälan Innebandy flickor och pojkar 2016
2023-01-17 13:50, Innebandysektion

Hej

Nu tar vi emot intresseanmälan Innebandy för flickor och pojkar födda 2016. Första prova-på tillfälle blir den lördag den 28 januari i Vistaskolan förutsatt att vi får in tillräckligt med intresseanmälningar av spelare och ledare.

Pojkar kl 12-13

Flickor kl 13-14

Ta gärna med egen klubba och innebandyglasögon samt vattenflaska. Klubba och glasögon finns även ett begränsat antal att låna.

För frågor kontakta innebandy@sorskogensif.se

För att vi skall starta är det viktigt att även du som förälder kan engagera dig som ledare/tränare. Du behöver inte ha någon erfarenhet av innebandy sedan tidigare. Du får den utbildning som krävs för uppgiften.

Du anmäler dig här

Varmt välkommen