Så många som möjligt så länge som möjligt
Välkommen till Sörskogens IF

Ojdå, här skulle en blid visas

"Så många som möjligt, så länge som möjligt"
Sörskogens IF är en ideell förening i Huddinge med två sektioner - fotboll och innebandy.

Vår idrottsverksamhet bygger på ledorden gemenskap, lärande, ansvar, fair play och positiv attityd. Alla Sörskogens IF:s spelare ska kunna känna trygghet, gemenskap, glädje och delaktighet i sitt idrottande hos oss oavsett bakgrund, förmåga, kunskaps- och ambitionsnivå. Alla våra spelare ska ha möjligheten att upptäcka glädjen i att träna och utvecklas i sin idrott!
Möjlighet att ansöka om bidrag från Sörskogs fonden
2024-02-20 10:22

Nu är riktlinjer för ansökan av bidrag ur Sörskogs fonden framtagna. För att få bidrag krävs att den sökande är medlem i Sörskogens IF.

För mer information se dokument: Riktlinjer Sörskogs fonden

Ansökan mailas till styrelsen@sorskogensif.se

Fotbollskola för barn födda 2019
2024-01-08 19:23

Nu öppnar Sörskogens IF upp anmälan till fotbollsskola för flickor och pojkar födda 2019.

Föranmäl gärna ditt barn till fotbollsskolan här: Medlemsanmälan

I formuläret har du även har möjlighet att klicka i om du kan bidra som ledare eller med annat i laget.

Vi är en ideell förening och en förutsättning för att vi ska kunna starta fotbollsskola är att det finns föräldrar i grupperna som vill engagera sig som ledare, administratör eller bidra på annat sätt.

Du behöver inte ha fotbollskunskap för att bidra och för den som önskar erbjuder vi utbildning.

Välkommen till uppstartsmöte för föräldrar torsdag den 21 mars kl.18.00 i cafeterian på Sörskogens BP.

Vi planerar för att starta fotbollsskolan med första träningstillfälle lördagen den 13 april på Sörskogens BP.

Vid frågor går det bra att kontakta kansli@sorskogensif.se

Varmt välkomna!

Intersport ny materialleverantör
2024-01-03 11:22

Här kommer en hälsning från vår nya materialleverantör Intersport

Hej alla Söris-medlemmar!

God fortsättning.
Från och med 1/1-2024 har vi på Intersport tillsammans med Adidas äran att få vara föreningens leverantörer av föreningskläder och träningsmaterial! Ska bli väldigt roligt och spännande att få jobba tillsammans med alla er spelare, ledare och föräldrar och en så fin förening som Sörskogens IF framöver.

Mer info kommer löpande till er, men det viktigaste har ni här sammanfattat:

Utprovning av storlek på föreningskläder:
Under vecka 1 & 2 kommer en vägg med provstorlekar på en stor del av föreningens klädsortiment byggas upp på det övre planet på Intersport i Huddinge Centrum.

Kläder beställs sedan i de 2 webbshopar som nu finns på vår hemsida.

Webbshop för spelare:

Webbshop för ledare:

OBS! Glöm inte att bli medlem i Club Intersport och logga in på ert konto innan ni lägger er beställning för att få de rabatterade Söris-priserna på föreningssortimentet. Se även till att koppla kontot till Sörskogens IF och stötta föreningen, så skänker vi 3% av det ni handlar privat i våra butiker och hemsida direkt till föreningen!

Länk:

Med vänlig hälsning Jocke & Per på Intersport

För frågor kring detta går det bra att höra av sig till material@sorskogensif.se

Våra samarbetspartners