Välkommen till Sörskogens IF

Ojdå, här skulle en blid visas

"Så många som möjligt, så länge som möjligt"
Sörskogens IF är en ideell förening i Huddinge med två sektioner - fotboll och innebandy.

Vår idrottsverksamhet bygger på ledorden gemenskap, lärande, ansvar, fair play och positiv attityd. Alla Sörskogens IF:s spelare ska kunna känna trygghet, gemenskap, glädje och delaktighet i sitt idrottande hos oss oavsett bakgrund, förmåga, kunskaps- och ambitionsnivå. Alla våra spelare ska ha möjligheten att upptäcka glädjen i att träna och utvecklas i sin idrott!
Sommarlovscamp och fotbollsskola 2021
2021-04-08 20:23

Sörskogens IF arrangerar i år en sommarlovscamp och fotbollsskola tillsammans med en ny partner, Supercoach. Ta chansen att få spela extra mycket fotboll under tre dagar i augusti. Datum för årets sommarlovscamp och fotbollsskola är den 11-13 augusti på Sörskogens BP. Barn födda 2008-2013 är välkomna att anmla sig.

För mer info och anmälan samt betalning:

Välkomna!

Glad Påsk!
2021-04-01 12:46

Vi önskar alla våra medlemar en Glad Påsk!

Nu startar fotbollsskolan för pojkar och flickor födda 2016
2021-03-25 20:31

Nu är det äntligen dags att starta upp fotbollsskola för flickor och pojkar födda 2016.

Välkommen till uppstartsmöte för föräldrar tisdagen den 13 april kl.18.00 utanför cafeterian på Sörskogens BP.

Föranmäl gärna ditt barn till fotbollsskolan via länken https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={D4FE92B0-08FE-4278-B7AD-A279D44EEF0C} där du även har möjlighet att klicka i om du kan bidra som ledare eller med annat i laget.

Vi är en ideell förening och en förutsättning för att vi ska kunna starta fotbollsskola är att det finns föräldrar i grupperna som vill engagera sig som ledare, administratör eller bidra på annat sätt.

Du behöver inte ha fotbollskunskap för att bidra och för den som önskar erbjuder vi utbildning.

Vid frågor går det bra att kontakta fotboll@sorskogensif.se

Varmt välkomna!