Så många som möjligt så länge som möjligt
Bli medlem i Sörskogens IF
Välkommen till Sörskogens IF

Ojdå, här skulle en blid visas

"Så många som möjligt, så länge som möjligt"
Sörskogens IF är en ideell förening i Huddinge med två sektioner - fotboll och innebandy.

Vår idrottsverksamhet bygger på ledorden gemenskap, lärande, ansvar, fair play och positiv attityd. Alla Sörskogens IF:s spelare ska kunna känna trygghet, gemenskap, glädje och delaktighet i sitt idrottande hos oss oavsett bakgrund, förmåga, kunskaps- och ambitionsnivå. Alla våra spelare ska ha möjligheten att upptäcka glädjen i att träna och utvecklas i sin idrott!
Innebandysektion
Målvaktsträning för våra yngre innebandylag
2021-09-20 12:47, Innebandysektion
Genomgång inför träningen

I helgen hade våra yngre innebandylag möjlighet att delta på målvaktsträning.

Både våra flick- och pojklag deltog med flera målvakter från varje lag och träningen var både rolig och uppskattad.

Vi anordnade detta tillsammans med våra egna ledare Kristian och Erik. Stort tack till er :-)

Vi kommer arrangera fler tillfällen under säsongen och även bjuda in flera av våra ledare för att delta.

2021-08-09 20:15
Vi säger grattis till vårt P06 fotbollslag som i helgen deltog i Katrineholms-cupen och vann P15-gruppen!

På bilden ser ni de glada spelarna och ledarna efter segern :)

Glad Midsommar!
2021-06-23 21:53

Vi vill önska alla våra medlemmar en skön och härlig sommar samt Glad midsommar!

Njut av ledigheten så ses vi i augusti igen.

//Styrelsen