Så många som möjligt så länge som möjligt
Välkommen till Sörskogens IF

Ojdå, här skulle en blid visas

"Så många som möjligt, så länge som möjligt"
Sörskogens IF är en ideell förening i Huddinge med två sektioner - fotboll och innebandy.

Vår idrottsverksamhet bygger på ledorden gemenskap, lärande, ansvar, fair play och positiv attityd. Alla Sörskogens IF:s spelare ska kunna känna trygghet, gemenskap, glädje och delaktighet i sitt idrottande hos oss oavsett bakgrund, förmåga, kunskaps- och ambitionsnivå. Alla våra spelare ska ha möjligheten att upptäcka glädjen i att träna och utvecklas i sin idrott!
Innebandy pojkar födda 2015
2022-11-11 10:05

Nu gör vi äntligen en nystart av innebandy för pojkar födda 2015.
Vi kör torsdagar 17-18 i Vistaskolan.
Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenhet
Klubba och innebandyglasögon finns att låna vid behov.

Maila din intresseanmälan till innebandy@sorskogensif.se eller kom bara ner nästa torsdag 17/11

Vi ses🔥🍄

Sörskogens A-lag till Div 6
2022-10-09 10:49

Vi säger grattis till seriesegern och avancemang till division 6 för vårt A-lag herrar.

Med en match kvar av säsongen är seriesegern redan säkrad.

Sista matchen i eftermiddag kl 15 på Sörskogens Bollplan i derbyt mot Gömmaren.

Stort grattis än en gång och riktigt starkt kämpat.

Sörskogens IF söker kanslist
2022-10-04 19:31

Sörskogens IF är en breddförening som funnits i Sörskogen, Huddinge i snart 50 år.  Föreningen har sin hemmaplan på Sörskogens BP och bedriver verksamhet inom både fotboll och innebandy. Vi har idag ca 800 medlemmar och verkar för att så många barn och ungdomar som möjligt, oavsett bakgrund, nivå, ambition eller förmåga, ska få spela fotboll och innebandy – så långt upp i åldrarna som möjligt.

Vi söker nu en kanslist på konsultbasis som vill bli en del av en framgångsrik och växande idrottsförening med barns bästa i fokus. En förening som drivs av många ideella eldsjälar men som behöver stärkas upp med ett stabilt och långsiktigt stöd i form av en driven kanslist.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du själv planerar mycket av din tid. Du kommer att vara föreningens nav och länken mellan medlemmar, ledare och sektionerna. Som kanslist har du framför allt administrativa uppgifter men förväntas också att ansvara för anläggningen samt för inköp till föreningens cafeteria. Vi ser gärna att du kan arbeta ca 80% som konsult med start i januari 2023.

I rollen som kanslist ingår bland annat:

-Hantera kanslimejl och frågor från ledare, föräldrar samt information från andra organisationer.

-Administrera medlemsregistret SportAdmin där avisering av fakturor ingår.

-Boka planer och sporthallar samt speltider för cuper.

-Boka, planera och informera om aktuella utbildningar till ledare.

-Aministrera i Fogis och IBIS (fotbollens gemensamma informationssystem).

-Administrera träningstider.

-Medlems-och ledarservice på plats (Sörskogens BP) ca 1gg/v à 2 tim under fotbollssäsong.

-Planera och ta emot leveranser till cafeterian ca 1 gg/v under säsong.

-Underhålla och bistå lagen med information kring årshjulsaktiviteter.

-Ansvar för anläggningen på Sörskogens BP och ha kontakt med kommunen ( t ex felanmälan).

-Hantering av intyg till belastningsregister, nycklar och fotografering.

-Uppdatering av hemsida och facebookgrupper med information som kanslisten ansvarar för.

Som kanslist är du ofta föreningens ansikte eller röst utåt, vilket kräver god social kompetens. Vi önskar också att du alltid ser till barns bästa och delar föreningens värderingar. Det krävs också att du kan ta rättvisa och jämlika beslut samt vara transparent i ditt arbete då många önskemål, från såväl lag som föräldrar, måste hanteras rättvist. Det självständiga arbetet som kanslist kan ske på distans men kräver viss närvaro på Sörskogens BP. Som stöd i ditt arbete har du sektionsansvariga inom fotboll och innebandy samt en engagerad och driven styrelse.

Arvode enligt överenskommelse.

Välkommen att skicka din ansökan till: michael@sorskogensif.se senast den 31 oktober 2022. Intervjuer sker löpande.