Så många som möjligt så länge som möjligt
Välkommen till Sörskogens IF

Ojdå, här skulle en blid visas

"Så många som möjligt, så länge som möjligt"
Sörskogens IF är en ideell förening i Huddinge med två sektioner - fotboll och innebandy.

Vår idrottsverksamhet bygger på ledorden gemenskap, lärande, ansvar, fair play och positiv attityd. Alla Sörskogens IF:s spelare ska kunna känna trygghet, gemenskap, glädje och delaktighet i sitt idrottande hos oss oavsett bakgrund, förmåga, kunskaps- och ambitionsnivå. Alla våra spelare ska ha möjligheten att upptäcka glädjen i att träna och utvecklas i sin idrott!
Ny ordförande i Sörskogens IF
2022-09-26 14:47

Vi välkomnar Helena Kolvik som Sörskogens IF nya ordförande!

Helena jobbar idag som Generalsekreterare på @beatdiabetesfoundation med huvudsyfte att öka kunskap och medvetenhet om både Diabetes typ 1 och typ 2. En stor del av hennes arbete går också ut på att uppmuntra barn till rörelse i socioekonomiskt utsatta områden, där primärt diabetes typ 2 också ökar.
-Jag hoppas att min erfarenhet och kompetens kring strategier, mål och vikten av att få barn i rörelse kan hjälpa Sörskogens IF att bli en ännu bättre förening, hälsar Helena.

Välkommen till Sörskogens Cup 8 oktober på Sörskogens IP
2022-09-02 16:04

SÖRSKOGENS CUP - TILLSAMMANS MED AQUARAPID

Lördag den 8 oktober 2022 bjuder Sörskogens IF flickor 2014 in till en fotbollsturnering för
flickor födda 2014.

Om cupen:
• Matcherna spelas på Sörskogens BP som har konstgräs.
• Alla lag spelar minst 3 st matcher, matcherna är 2x15 min.
• Spelregler enligt StFF:s regler för S:t Erikscupen 5 mot 5 tillämpas.
• Det kommer att finnas cafeteria, grill och lotteri med mera.

Anmälan:
Anmälningsavgift 1000 kr/lag.
Anmälan via Pro Cup

Vi ser framemot att ses hos oss på Sörskogens IF i oktober!

Varmt välkomna önskar Sörskogens IF F14 och Aquarapid (sponsor av Sörskogens Cup)

Välkommen till Sörskogens IF dag!
2022-08-25 23:13

Söndagen den 4 september kl 10.30 är det äntligen dags för Sörskogens IF dag!

• Roliga aktiviteter för hela familjen - i fotbollens och innebandyns tecken, såklart!
  • Grillade hamburgare och annat gott i cafét
  • Klädbytarloppis för den som vill
  • Svamploppet – kom och spring en rolig bana i skogen. Start varje hel/halvtimme & medalj till alla som deltar!

Fotbollsmatcher:

Kl 11.30 Sörskogens IF F10 - IFK Viksjö
Kl 13.30 Sörskogens IF P09 - Älvsjö AIK FF
Kl 15.00 Sörkskogen IF A-lag – Fullersta FK

Det blir med andra ord en heldag på IP för den som vill och kan. Passa på att umgås med andra Sörskogensupporters och stötta föreningen!