Så många som möjligt så länge som möjligt
Välkommen till Sörskogens IF

Ojdå, här skulle en blid visas

"Så många som möjligt, så länge som möjligt"
Sörskogens IF är en ideell förening i Huddinge med två sektioner - fotboll och innebandy.

Vår idrottsverksamhet bygger på ledorden gemenskap, lärande, ansvar, fair play och positiv attityd. Alla Sörskogens IF:s spelare ska kunna känna trygghet, gemenskap, glädje och delaktighet i sitt idrottande hos oss oavsett bakgrund, förmåga, kunskaps- och ambitionsnivå. Alla våra spelare ska ha möjligheten att upptäcka glädjen i att träna och utvecklas i sin idrott!
Stort Tack P-10 innebandy!
2024-07-03 21:02

Tack för den här tiden P-10 innebandy!

Man har beslutat att skänka en gåva från sin lagkassa till Sörskogsfonden nu när laget har upphört. Vi tar tacksamt emot den och är övertygade om att pengarna kommer till nytta för spelare framöver.

Sörskogen Cup 13 oktober
2024-06-29 12:12

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till 2024´s upplaga av Sörskogen Cup

Vi har öppet i åldergrupperna P2016 och P2017 och ser fram emot att just ni anmäler er.

Cupen kommer att spelas på Sörskogens konstgräsplan. Matcherna kommer att vara 1x23 minuter långa. Tanken är att varje lag ska få spela 4 matcher/lag.

Mer information och anmälan:

Med hjärtliga hälsningar

Sörskogen Pojkar 2016

Sörskogens IF

Möjlighet att ansöka om bidrag från Sörskogs fonden
2024-02-20 10:22

Nu är riktlinjer för ansökan av bidrag ur Sörskogs fonden framtagna. För att få bidrag krävs att den sökande är medlem i Sörskogens IF.

För mer information se dokument: Riktlinjer Sörskogs fonden

Ansökan mailas till styrelsen@sorskogensif.se