Sörskogens IF Innebandysektion

Här hittar du information från innebandysektionen till våra medlemmar och andra intresserade. I dagsläget har vi 12 innebandylag i olika åldersgrupper, från 6 år upp till seniorer, både pojkar och flickor och över 40 ledare till våra lag. Välkommen till Sörskogens IF!

Säsongen 2020/2021 för seniorlagen avslutas
2021-02-26 15:03

Svenska Innebandyförbundets styrelse har tagit beslutet att avsluta säsongen för Allsvenskan dam och division 1 herr. Samtliga distriktsförbund (SDF) har samtidigt beslutat att avsluta distriktsserierna för seniorer.

Allsvenskan dam och division 1 herr pausades under hösten 2020 med anledning av den rådande situationen med Covid-19. Även distriktsförbunden avbröt av samma skäl pågående seriespel.

Förutsättningarna för fortsatt tävlingsspel har avsevärt påverkats. Av omsorg om att den idrottsliga verksamheten kan bedrivas på ett ändamålsenligt och nödvändigt effektivt sätt har Svenska Innebandyförbundet beslutat att avsluta seriespelet för säsongen 2020/21 i alla seniorserier, förutom de som tidigare har bedömts vara yrkesmässiga.

Allsvenskan dam och division 1 herr
Serierna avslutas för säsongen. Ingen upp- och nedflyttning sker inför kommande säsong. Samtliga föreningar behåller sin serietillhörighet. Ingen uppflyttning från högsta distriktsserier genomförs.

Seniorserier på distriktsnivå

Serierna avslutas för säsongen. Ingen upp- och nedflyttning från de serierna sker inför kommande säsong. Samtliga föreningar behåller sin serietillhörighet.

Innebandyskola för flickor födda 2014/2015 lördagar i Vistaskolan
2021-01-24 11:45
Ojdå, här skulle en blid visas
Nu på lördag den 30 januari fortsätter innebandyskolan för flickor födda 2014/2015
Är du nyfiken och intresserad av att testa på innebandy? Vi introducerar innebandyn under roliga och lekfulla former!

Välkomna till Vistaskolan lördagar kl 12-13.

Ta med klubba (finns att låna), vattenflaska och inomhusskor. Innebandyglasögon är obligatoriskt men det är OK att komma ner att prova på utan de första 2-3 gångerna.

PS - Anmäl er gärna innan på länken nedan innan ni kommer (ej krav).
Anmälan innebandyskola 2020/2021.

Välkommen till Sörskogens IF!